Finance en IT

 

B-fact opereert op het snijvlak van Finance, IT en Control. Jarenlange ervaring heeft geresulteerd in specialistische kennis op het snijvlak van deze deelgebieden.

 

Finance

 

B-fact kan financiŽle staf- of lijnfuncties tijdelijk invullen. Daarbij kan het gaan om financial accounting, management accounting, controlling, project management of het vervullen van een sparring rol met de directie, vooral wanneer het financiŽle functies betreft waarin IT een zeer grote rol speelt of waarin de IT-omgeving een verandering ondergaat. Daarnaast zijn wij in staat uw dossiers voor onder andere de externe accountant effectief en efficiŽnt op te bouwen, waardoor de rekening van uw extern accountant vaak drastisch naar beneden kan.

 

IT

 

Bent u van plan een nieuwe financiŽle of ERP-applicatie te implementeren en wilt u assurance gedurende het proces? Of heeft u geen goed gevoel bij uw controls na go-live? Heeft uw controller onvoldoende tijd beschikbaar om te investeren in een ERP-applicatie? B-fact is gespecialiseerd in de ondersteuning van implementaties, specifiek op het gebied van interne controle. Ook stellen wij vast dat uw systeem zodanig is ingericht, dat ook na go-live uw cijfers betrouwbaar zijn en u nog steeds ďin controlĒ bent. Ook voeren wij beoordelingen uit op de betrouwbaarheid van uitgevoerde conversies.